Κάντε το StartPageGR αρχική σας σελίδα

Το άρθρο αυτό σας εξηγεί πώς μπορείτε να κάνετε το StartPageGR αρχική σας σελίδα στα προγράμματα περιήγησης.

Η "αρχική σελίδα" του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείτε είναι η ιστοσελίδα που βλέπετε κάθε φορά που ανοίγετε ένα νέο παράθυρο του προγράμματος περιήγησης. Για να ορίσετε το StartPageGR ως αρχική σας σελίδα, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα ανάλογα με το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε.

Google Chrome
Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις, κάντε κλικ στο εικονίδιο των ρυθμίσεων στην πάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε Ρυθμίσεις. Θα ανοίξει μια νέα καρτέλα.
Στην ενότητα Εμφάνιση, κάντε κλικ στο κουμπί δίπλα στην επιλογή Εμφάνιση κουμπιού αρχικής σελίδας, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο μπλε σύνδεσμο Αλλαγή.
Διαγράψτε το κείμενο στο πλαίσιο, το οποίο εμφανίζει είτε σχετικά:κενό ή έναν άλλο ιστότοπο. Στη συνέχεια πληκτρολογήστε http://startpagegr.blogspot.gr στο πλαίσιο.
Πατήστε OK για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές σας.

Mozilla Firefox
Στο μενού Tools (Εργαλεία), πατήστε Options (Επιλογές). Θα εμφανιστεί το παράθυρο διαλόγου Options (Επιλογές).
Στην καρτέλα "Main" (Κεντρική), στο πλαίσιο κειμένου "Home page" (Αρχική σελίδα), πληκτρολογήστε: http://startpagegr.blogspot.gr
Πατήστε OK.

Internet Explorer
Στο μενού Tools (Εργαλεία), πατήστε Internet Options (Επιλογές Internet). Θα εμφανιστεί το παράθυρο διαλόγου "Internet Options" (Επιλογές Internet).
Στην καρτέλα "General" (Γενικά), στο πλαίσιο κειμένου "Home page" (Αρχική σελίδα), πληκτρολογήστε: http://startpagegr.blogspot.gr
Επιλέξτε Apply (Εφαρμογή) και πατήστε OK.

Safari
Στο μενού Safari, επιλέξτε Preferences (Προτιμήσεις). Θα εμφανιστεί το παράθυρο "Προτιμήσεις".
Στην καρτέλα "General" (Γενικά), στο πλαίσιο κειμένου "Home page" (Αρχική σελίδα), πληκτρολογήστε: http://startpagegr.blogspot.gr
Κάντε κλικ στο κόκκινο κουμπί Close (Κλείσιμο).